Kokkies Catering: Home

Gepubliceerd jun. 18, 21
6 min read

Kwaliteit Catering Op Locatie Geleverd

Maar wat was het leuk en wat was het lekker. Hanne heeft een heerlijk viergangen menu op tafel gezet. Ze weet daarnaast een perfecte combinatie van bescheidenheid en gezelligheid te scheppen - Buffet thuis. Kortom: we hebben een topavond gehad. Hans de Jong, Akersloot, januari 2021 Ik belde Hanne om te vragen naar de mogelijkheden van een privé diner.

Wij wilde als kinderen graag een diner organiseren voor onze ouders. Zo gezegd, zo gedaan. Op 2 januari 2021 kwam Hanne een heerlijk culinaire maaltijd bereiden en wat hebben mijn ouders genoten! Hanne heeft alles tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd. Tijdens het diner was er een perfecte balans, niet alleen in de smaak, maar ook in het aanwezig zijn van de kok.

Na afloop werd de keuken weer spik en span schoongemaakt en ook de Corona maatregelen werden goed in acht genomen. Culinaire Duizendpoot - Haal het restaurant bij u in huis!. Kortom: een ervaring om nooit meer te vergeten! Wij hebben Hanne direct aangeraden bij vrienden en familie en zouden dit graag nog een keer overdoen, maar dan natuurlijk met het hele gezin 😉 Linda de Jong, Akersloot, januari 2021 Een en al lof!! Wat hebben we een fantastische avond gehad! Heerlijke gerechten, mooi opgemaakt echt een beleving voor thuis.

Uw Thuiskok Aan Huis - Restaurants En CateraarsOp de dag zelf heeft mijn familie heeft haar even begeleid bij binnenkomst en contact met mij gehouden over de timing. Bij terugkomst van mij en mijn verloofde thuis, stond alles klaar heeft Hanne ons erg leuk ontvangen. Wat was mijn verloofde verbaasd. 🙂 Hanne heeft die avond voor ons een heerlijk diner verzorgd en ons zo een fantastische afsluiter van deze mooie dag gegeven.

buffet ThuisLuxe Bbq Aan Huis - Bekijk Catering

Over alle gerechten niets meer dan lof. Ze gebruikt alleen maar verse ingrediënten en dat proef je echt. Ondanks dat mijn verloofde zo moeilijk is met eten, heeft ze echt genoten van alle gerechten. Ze vond eigenlijk alles erg lekker en we hebben er samen echt van genoten. Ik hoop ook dat we in de toekomst weer een gelegenheid vinden waarbij de kookkunsten van Hanne weer van pas komen! Niels Broertjes, Hoevelaken, november 2020 We hebben intens genoten van de overheerlijke gerechten die Hanne voor ons maakte.

En als de laatste gast vertrokken is vind je een totaal opgeruimde schone keuken: een Feest! Else Ringnalda, Utrecht, oktober 2020 50 geworden in coronatijd, maar geweldig feestje geworden met de fijne hulp van Hanne (Catering The Hague). We hadden een proeverij, en alle gerechtjes waren super! Mooi opgemaakt en heerlijk van smaak.

Impressie

Goed rekening houdend met Corona heeft ze ons een onvergetelijke avond gegeven. Hartelijk dank Hanne! Groetjes Marion en Toine Timmermans, Almere, oktober 2020 Beste Hanne, het was een feest om jou als thuiskok over de vloer te hebben voor ons diner voor 2 in verband met ons 46-jarig huwelijksjubileum. Het diner met wijnarrangement was uitstekend en we hebben ook leuke gesprekken gevoerd, terwijl jij ook aanvoelde als we even samen zaten te praten.

Met gepaste afstand, niet alleen vanwege de Corona-perikelen, maar ze voelt ook goed aan wanneer je even onder elkaar wilt zijn. In alle opzichten een succes! Dank Hanne! Marjolein Vandenbosch, Amsterdam, augustus 2020 In gezelschap van een paar mensen die dichtbij me staan en ook van lekker eten en fijne gesprekken houden mijn 50e verjaardag gevierd.

cateraar WassenaarChef Kok Aan Huis - Buffet - Walking Dinner

Naast je fijne gerechten en de mooie wijnen die je had meegebracht, voelde je heel natuurlijk de sfeer aan. Je was er op een fijne en prettige manier, waardoor de dames even open en spraakzaam waren als altijd. En alles prima corona-proof (Buffet aan huis). Chapeau! Groeten van Danielle uit Rotterdam, juli 2020 Wat een heerlijkheid om Hanne thuis over de vloer te hebben.

catering Den Haag

Heerlijke gerechten en een heerlijk wijnarrangement erbij - Kok aan huis Wassenaar. We hebben ervan genoten en op deze manier in de coronatijd toch ons 40 jarig huwelijk kunnen vieren. Kinderen, kleinkinderen en Oma van 89 jaar hebben ervan genoten. Veel dank Hanne. Luuk en Corina Holla, Kudelstaart, juni 2020 Hanne van De Kokende Bijl heeft ons een geweldige avond gegeven, Hanne kookt en ontzorgt en legde ons en onze familie enorm in de watten.

cateraar & Kok ThuisKok Aan Huis - Diner Thuis - Thuiskok - Prive Kok Op Locatie

En ook mijn ouders hebben echt kunnen genieten. Hanne, heel veel succes in deze tijd, je doet waar je goed in bent dus dat komt helemaal goed. Dank je wel en groeten, tot de volgende keer! Linda Bas, Amsterdam, juni 2020 Lieve Hanne, you go girl! Het komt helemaal goed met je bedrijf, ook in deze spannende tijd.

Succes en we zeggen het voort! Hou vol en ga zo door, lekker lokaal, coronaproof, maar vooral lekker 🙂 Groeten, Mark Boon, Utrecht, april 2020 Heerlijk gegeten en een super leuke avond gehad! Tijdens deze nieuwe tijd in de anderhalve meter samenleving heb ik met Hanne besproken om toch een diner bij ons thuis te organiseren.

Culinaire Duizendpoot - Haal Het Restaurant Bij U In Huis!

Het is een avond uit maar dan thuis! Net alsof je in het restaurant zit (Catering voor uw bedrijf en uw privé feest). Hanne denkt met je mee en verrast met leuke en lekkere gerechten. Zeker doen! Lars Reimink, Amsterdam, april 2020 Lieve Hanne, wauw, wat heb je ons in de watten gelegd,. We hoefden ons nergens druk om te maken, de 5 gangen waren stuk voor stuk zalig en onze keuken zag er na het diner weer helemaal spik en span uit… het was voor ons de eerste keer en het was een geweldige ervaring, Onze hartelijke dank en we verspreiden graag je naam dus wie een heerlijk diner aan huis wil: Hanne van De Kokende Bijl inhuren! Veel liefs en succes met je mooie bedrijf, Margriet en Pieter Bos, Amsterdam, februari 2020 Hoi Hanne (en Lisa), ik kijk terug op een fantastische housewarming! Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie (grote) aandeel in het geheel.

Er zijn veel menukaarten meegenomen inclusief de visitekaartjes….. Hartelijke groet en zeker nog tot ziens, Ben Jansen, Den Haag, januari 2020 Op mijn verjaardag, 16-1-2020, wilden wij iets bijzonders doen. Dat hebben we geweten. Een exclusief diner thuis bereid door een topkok. Dankjewel Hanne, we hebben genoten van de heerlijke gerechten en de prettige manier waarop je werkt.

Wij kunnen niet anders dan jou van harte aanbevelen! Met groeten, Carla Raadschelders, Nieuw Vennep, januari 2020 Beste Hanne, bedankt voor je mail en ook voor jou, natuurlijk, de beste wensen voor 2020. Wij hebben er echt van genoten en we vonden het echt waanzinnig goed. Iedere gang was een feestje dus zeer bedankt.

Catering Van Huischef - Luxe Catering

Nogmaals zeer bedankt en tot ziens. Mariska en Siegfried van Horsen, Capelle aan de IJssel, december 2019 Lieve Hanne, even een bericht om je te laten weten hoeveel wij genoten hebben van het diner afgelopen vrijdagavond. Wat was het geweldig en heerlijk allemaal. Het was helemaal af, alles tot in de puntjes geregeld.

Wil je me laten weten wat ik daarmee moet doen? Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie bijdragen aan een onvergetelijke en bijzonder avond! Met beste wensen, Anne Blair Gould, Delft, november 2019 Beste Hanne, toch ook nog even een bedankje via de mail want we zijn nog zo aan het nagenieten… (Catering The Hague).

Meer van Brunch, Restaurants

Navigation

Home

Latest Posts

Een Kleine Stretchtent Met Vlondervloer Huren?

Published Dec 17, 22
13 min read