Catering - Thuiskok - Cateraar & Kok Aan Huis

Gepubliceerd jul. 27, 21
6 min read

cateraar & Kok Thuis Den Haag

nogmaals erg bedankt hanne en ook amber natuurlijk. Joop Croonen, Naarden, augustus 2015 Ha Hanne, ik vond het weer een heel groot succes! Superleuk om je weer te zien - Impressie. Wij zitten op dit moment heerlijk te genieten van de Nederlandse biologische blauwe, lekker hoor ? Succes bij Sail! X Sandra en Wilkin Kroon, Nieuwesluis, augustus 2015 Hoi Hanne,Hierbij onze foto’s, wat heb ik genoten, bedankt voor alles en misschien tot ziens XLydia en Rob Schouten, Hoofddorp, juli 2015,Ha Hanne! We hebben genoten donderdag en mijn ouders gaven aan het niet beter te kunnen wensen! Dank je wel! Groeten Anne Debets, Purmerend, juni 2015 Hallo Hanne,Wij kijken terug op een geweldige avond.

Groetjes,Johan en Marielle Gouwenberg, Bunnik, juni 2015 Beste Hanne,Ten eerste dank voor je inzet. NJ-Cook4You. Zo wij het hebben mogen horen was deze avond voor hen een duwtje in de rug wat zij juist nodig hadden. Zo zij vertelde aan mij was het een geslaagde avond en ook jou inbreng was geweldig - Tips & Recepten.

Ben Cowe, Nieuwegein, juni 2015 Hoi Hanne,Dat het lekker en prima en mooi en goed uitgeserveerd en dat jullie met elkaar zo aardig waren enz enz enz!!!. Ik herhaal het nog maar even. Zeker ook namens Signe. Martie Woudhuizen, Amsterdam, mei 2015 He Hanne,Inderdaad zoooo jammer dat ik er niet bij kon zijn! Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord, en mijn schoonmoeder heeft me al 3 x gebeld wat voor een mooie avond het voor hen was! En hoe lekker het eten wel niet was! Heel veel dank voor je hulp weer! Inderdaad wie weet tot ziens!! Groeten, Emilie Lijten, Amsterdam, mei 2015 Hallo Hanne,Het was afgelopen vrijdag zeker naar wens.

Ook de gasten vonden het enorm geslaagd! Fijn weekend verder en wellicht tot ziens! Groeten, Martine Gruiters, Nieuwegein, april 2015 Beste Hanne,Nogmaals heel hartelijk dank voor de fantastische kook-workshop die mede door jouw toedoen en die van je assistent voor ons een enorm succes geworden is. Alles klopte. Het gezelschap ( hadden we zelf geleverd!! ), de locatie, de ingrediënten, jouw receptuur en het uiteindelijke resultaat, een perfect 4-gangendiner, met daaraan voorafgaand een paar heerlijke amuses.

Kok Aan Huis Thuiskok - Thuisdiner - Walking Dinner - Cateringnj-cook4youKok Aan Huis - Thuiskok - Culinair Genieten!

Een hartelijke groet, Wim de Haas en Wil Stork, Zunderdorp, april 2015 Hallo Hanne,Het was een heerlijk diner en ook was het fijn dat alles zo ontspannen kon gaan. Wie weet tot een volgende keer. Groeten en bedankt voor alles, Gerrit Snieder, Montfoort, april 2015 (recensie via Facebook) Lieve Hanne,Bij deze wil ik je bedanken voor een heerlijke onbezorgde avond met fantastisch lekker eten en gezellige bediening.

Voor iedereen een aanrader jullie in te huren! Groet Femmegien Mente en Paul, maart 2015, Amsterdam 2015 Beste Hanne,We kijken terug op een heerlijk diner en een heerlijke avond. Mooi, verzorgd en… heel lekker! We zien elkaar vast nog eens, dank je wel. Groetjes, Kitty en Fred de Boer, Zaandam, maart 2015 Hey Hanne en team! Wat een geweldig feestje hadden wij! We hadden er veel van verwacht en dat hebben jullie meer dan waar gemaakt! Superbedankt en tot ziens, onze vrienden lopen al een reden te verzinnen om ook zo’n feestje te geven 🙂Dus tot de volgende x,lieve groetjes van ons alle vier,Mirjam en Peter Groot, Utrecht, februari 2015 Beste Hanne,Ik had het je al verteld maar hierbij nogmaals: heel hartelijk dank voor je persoonlijke service en het lekker diner wat je voor ons bereid hebt, we hebben een fijne avond gehad.

Gaag tot ziens, misschien is het geen slecht idee: het vieren van een 13,5 jarig huwelijk?! Fijne dag en alle succes met DE KOKENDE BIJL, Mariska Boon, Amsterdam, januari 2015 (recensie op Facebook) Hanne is een topkok! Gisteravond weeer verwend door haar en Steve. Wat een team! Heerlijk gegeten, mooie gerechten.

catering The HagueCatering Aan Huis Boeken?

Hanne en Steve draaiden gewoon mee van oven naar aanrecht. Topavond gehad! Dank Hanne en Steve, Karin Kok, Zaandam, december 2015 (recensie op Facebook) Wat een super kerstdiner hebben we gegeten vandaag! Twee jaar geleden voor het eerst op aanraden van vrienden en ook dit jaar super!! Heerlijk eten en fantastisch warm gastheerschap in ons eigen huis.

Kok Aan Huis Thuiskok - Thuisdiner - Walking Dinner - Catering

We waanden ons in een restaurant met super smaakvolle en mooi uitziende gerechten! Helemaal top. Tamara Schenkeveld, Schipluiden, december 2014 Lieve Hanne en Amber, wat hebben jullie ons een mooie avond bezorgd. Chef kok aan huis - buffet - walking dinner. Echt onvergetelijk. Dank jullie wel en ga zo door, het is een topformule: ons eigen restaurant in huis.

Nogmaals, bedankt voor je heerlijke kookkunst, we hebben ervan genoten. En jijzelf brengt ook heel veel mee!! Groetjes, Karin van Baarle, Akersloot, oktober 2014 Hi Hanne,Dank je wel voor de foto’s, leuk om te ontvangen. We hebben vrijdag genoten van hetheerlijke eten en de zorg die je verleende. Dit droeg bij aan een zeer ontspannen avond met inderdaad lang natafelen.

Mvg, Bart Grievink en Fleur Bergwerff, Amsterdam,oktober 2014 Hoi Hanne, Wat een onvergetelijk en heerlijk, culinair verjaardagsdiner heb je voor mij en m’nvriendinnen gemaakt Hanne! Dank je wel! Groetjes Nicole de Groot, Overveen, september 2014 Hallo Hanne,Bedankt voor je goede zorgen en de leuke foto’s. Wie weet hebben we nog eens wat te vieren en dan denken we aan jou - Fingerfood.

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
0615056880
Walking dinner aan huis

Veel groeten en dank, ook aan jouw team. Liesbeth Joordens, Amsterdam, september 2014 Beste Hanne,Nogmaals, het was geweldig, geruisloos zorgden jullie voor heerlijke gerechten en bediening en gastvrijheid!! We zijn erg blij geweest met jullie optreden! Het verliep allemaal zo vlekkeloos en relaxed! We zijn echt nog aan het nagenieten met z’n allen.

Walking Dinner

Wat wij ooitgegeten hebben hoort daar ook bij. Zo iets heerlijks eten wij niet vaak. Het is een enorme verwennerij van jou waarvoor onze dank. Hartelijke groeten aan Joop. Kok aan huis - diner thuis - thuiskok - prive kok op locatie. Veel liefs van Carla Klein en Arnold Nieuwendam, Amsterdam juli 2014 Hoi Hanne,Wat heb je weer heerlijk gekookt meid. Ik heb er zo van genoten.

Een fijne zomer gewenst voor jou en Stijn en wie weet tot een volgende keer. Mit freundlichen Grüssen/Met vriendelijke groeten, Angelika Nikkel, Goethe Instituut, Amsterdam. Beste Hanne,Dank voor factuur en foto’s! Leuk om die foto’s te hebben. Wij hebben erg genoten van je komst en je kookkunsten. In een woord geweldig! En watis het heerlijk om in je eigen huis, vanuit je keuken zo verwend te worden.

catering Den HaagBuffet Aan Huis
Diner Thuis - Catering - Cateraar & Kok Thuiscateraar Wassenaar

Ook wens ik jou alle goeds en wie weet kruisen onze paden nog eens. Ennog voor je site: Topkok! Hartelijke groeten, Karin Ludwig, Amsterdam, juni 2014 Hallo Hanne,Heel erg bedankt voor het heerlijke etentje, we hebben er allemaal erg van genoten. Ook je gezelligheid was fijn. Nogmaals bedankt. Hartelijke groeten, Inge Noever, Zoetermeer, juni 2014 Hallo Hanne,Wij hebben erg genoten van het diner dat je bij ons verzorgt hebt enonze gasten waren ook erg enthousiast.

Ik stuur ze z. s.m. naar je op. Met vriendelijke groet, Caroline Smit, Driebergen, mei 2014 Beste Hanne,Wij hebben een heerlijke avond gehad, mede dankzij jou! Iedereen vond het eten lekker. En ik heb de dag erna nog genoten van het sinaasappel-mosterd soepje. Mijn zoon Hiddedacht daar anders over, maar ja, hij is nog steeds van de pizza’s.

Navigation

Home

Latest Posts

Een Kleine Stretchtent Met Vlondervloer Huren?

Published Dec 17, 22
13 min read