Catering Den Haag

Gepubliceerd sep. 03, 21
6 min read

Catering Op Locatie

Succes met je kookpassie en je bedrijf, ik hoop dat we elkaar volgend jaar weer zien want het was voor herhaling vatbaar! Groeten, Mirjam Bos (mede namens mijn vader en de rest van de familie), Amsterdam, januari 2017 Beste Hanne,Vandaag is de kamer wederom omgebouwd om morgen wat vrienden en kennissen te ontvangen voor een borrel (Uw Thuiskok aan Huis - Restaurants en Cateraars).

Het liep allemaal op rolletjes en iedereen heeft alles even lekker gevonden. Dus nogmaals dank en wie weet nog eens tot ziens. Hartelijke groeten, Marie Louise en Pieter van Wiechen, Heiloo, december 2016 Beste Hanne,Vorig jaar november had je ons samen met Steve al verwend met een heerlijk diner bij ons thuis.

Voor ons was deze avond, ook vanwege persoonlijke omstandigheden, heel bijzonder en dat wij daarvan hebben genoten is ook voor een groot deel aan jullie te danken - Kokkies Catering: Home. Heel erg bedankt daarvoor! Hartelijke groeten, Ed en Alke, Leiden, november 2016 Beste Hanne,Het is nu een week geleden dat we hebben mogen genieten van jouw heerlijkeverrassende diner.

Hartelijke groeten, Steven en Geertje Nieuwenhuys, Amstelveen, oktober 2016 Beste Hanne,Mede dankzij jullie, hebben wij een fantastisch feest gehad! Het was zo fijn dat wij het koken uit handen konden geven, zodat wij ook van alle speeches konden genieten (Catering Wassenaar). Het liep allemaal gesmeerd, vond je ook niet? Hanne, nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer! Groetjes, Karen Steele Nicholson, Rotterdam, oktober 2016 Hey Hanne,Wat hebben wij genoten van al het heerlijks en wat zag het er mooi uit!!! Ik wil jou en je fijne team bedanken voor een topdiner, en mede namens onze vrienden… we zien elkaar vast weer.

Catering Aan HuisLuxe Bbq Aan Huis - Bekijk CateringCatering Aan Huis Of Op Locatie

We hebben je gisteren al bedankt maar bij deze nog een keer. DANK voor een heerlijke avond waar wij op het dakterras iedere keer weer een fantastisch gerecht voorgeschoteld kregen met bijpassende wijnen. Heel fijn dat je ook geen halve flessen had meegenomen :-). Pure luxe om niets te hoeven doen en alleen maar van elkaar en jouw culinaire hoogstandjes te genieten! X, Clim Spoorenberg, Amsterdam, augustus 2016 Wat een heerlijke avond! Hanne kookt de sterren van de hemel en heeft een geweldig team van lieve professionele mensen om zich heen.

nj-cook4youNj-cook4you Catering

Het diner was verrukkelijk. Allerlei verfijnde smaken van de kaas op roggebrood amuse tot de diamanthaas en grand dessert. Vooral de sauzen waren fris en verrassend heerlijk van smaak. Ik gun ieder zo een verwennerij Wendy Wolfe, Hem, juli 2016 Dag lieve topkoks,Heel erg bedankt voor jullie geweldige inzet en heerlijke happen! Het feestje werd ook door jullie precies zoals ik het bedoelde, een ontspannen verjaardag met een receptie-achtig tintje zodat iedereen zich vrij en op zijn gemak en verwend voelde (dus geen saaie kringetjes waarin over het knooppunt Hoevelaken wordt gepraat).

Catering Aan Huis Bezorgen - Alles Bestellen Voor Een FeestCatering , Chef Kok Aan Huis - Op Locatie

Ik vind het zelf ook zo leuk dat mensen daardoor snappen dat het echt de bedoeling is dat je een tijd blijft en je steeds laat verrassen. We hebben nog heerlijk nagenoten met life gitaarmuziek - Catering Delft. Zelf vond ik die rettich-achtige dingetjes het allerlekkerste, maar ik heb door het gastvrouw-zijn niet alles geproefd.

Ik kan dit soort verjaardagen natuurlijk niet elk jaar vieren, maar hoop het over 5 jaar weer te doen en dan wellicht weer met catering van jullie! Nogmaals bedankt, Brigitte (achternaam bekend bij DE KOKENDE BIJL), Amsterdam, juni 2016 Beste Hanne,Dank voor het voortreffelijke diner gisteren, we hebben ervan genoten en tevens onze vrienden uitgebreid kunnen spreken - Catering The Hague.

Uw Chefkok Thuis - De Privékok Aan Huis

Onze wensen zijn helemaal uitgekomen, we zullen nog lang napraten over deze gedenkwaardige avond. Wanneer we weer iets te vieren hebben komen we bij jullie vriendelijke groeten, Mandy Peters, Amsterdam, juni 2016 Ha Hanne,Wat een prachtige, smakelijke en smaakvolle hapjes heb je gisteren in Amsterdam gepresenteerd. Je bent professioneel en warm tegelijk.

Groeten, Peter Venema, Amsterdam, maart 2016 Beste Hanne, Ja zeker, ik kijk terug op een zeer geslaagde presentatie en uiteraard op de mooie, lekkere en kleurrijke hapjes. Ik heb veel complimenten gekregen over de catering en de kleurrijke bediening, dus dat paste uitstekend bij de sfeer van de avond. Ik ben erg blij met de tip van Marian! Dank voor je mooie foto’s.

dols-consult - Cateraar & Kok thuis. nl, Amsterdam, maart 2016 Lieve Hanne,Ik heb je helaas niet meer gezien aan het einde van de avond, maar hoop dat je nog wat hebt kunnen zien van de tweede helft van het programma? Verder wil ik je nog even HEEL erg bedanken voor de fantastische catering die je hebt verzorgd.

Ik weet zeker dat dit heeft doorgewerkt in ieders humeur en vrolijke inzet, die weer heeft geleid tot de geweldige opbrengst van ruim €40. 000 voor My, Book, Buddy. Veel groeten en in elk geval tot de Rollende Keukens! Maartje Bolt, Amsterdam, februari 2015 Beste Hanne,We zijn inmiddels een ruime maand verder, maar ik wilde je toch nog even bedanken voor jouw onmisbare bijdrage aan het ‘verjaardags-verrassingsdiner’ voor mijn vriend.

Kok Aan Huis Catering

We krijgen nog steeds van onze vrienden te horen dat het zo’n mooie, fijne avond was (Gediplomeerd kok aan huis & catering). Het eten heeft al mijn verwachtingen overtroffen, we bekvechten nog steeds welke gang nu het lekkerst was. Alles was meer dan restaurant waardig, eerlijke pure smaken met steeds een verrassende twist die je zelf niet kan verzinnen en proefbaar met liefde en aandacht bereid.

Jouw verrassingsmenu was een schot in de roos! Daarnaast heb je een heerlijke gezellige sfeer neer weten te zetten door precies de juiste mate van ‘aanwezigheid’, niet te gedienstig maar ook niet overheersend. Alles was zo ontspannen en relaxed, dat iedereen vol van het eten, het wijnarrangement en elkaar kon genieten.

Ze is er zo enthousiast over en wij zijn zo blij dat het cadeau zo goed is bevallen. Catering voor uw bedrijf en uw privé feest. Ze hebben héérlijk gegeten en ze vertelde me vanmiddag per telefoon dat dit het mooiste cadeau was dat we hun ooit hebben gegeven…. dat zegt toch heel veel, niet, ik hoop echt dat we er nog lang met haar over kunnen praten…MERCI MERCI beaucoup, JOYEUX NOEL et BONNE ANNEE 2016vriendelijke groet, Lieke van Herpt, Amersfoort, december 2015Beste Hanne,We hebben heerlijk gegeten! Een aantal fijnproevers benoemden zelfs dat het beter was dan de dure restaurants van opa en oma! Alle hoofdgerechten waren super, vlees precies goed en mals, de visgerechten bijzonder goed en de vegetarische gerechten verrassend.

Ook Steve willen we bedanken voor zijn bijdrage hierin! Hopelijk maken we dit nog een keer mee! Groet Ed en Alke Guyt, Leiden, november 2015 Beste Hanne,Bedankt voor het heerlijke 6- gangen diner en de amuse en cocktails wat was het allemaal genieten!!!! Het was een super avond !!! Alles zat mee ik had me er wel een voorstelling van gemaakt maar dat het zo fantastisch zou worden met al die mooie speeches de prachtig opgemaakte borden de mooi gedekte tafel niet te vergeten het prachtige weer (Culinaire Duizendpoot - Haal het restaurant bij u in huis!).

High-tea

Ik heb dagen boven de aarde gezweefd ik ben nog niet helemaal terug. Gelukkig heb ik veel foto’s en een schitterend boek met veel leuke verhalen. Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan en heel blij dat jij het kookgedeelte voor je rekening hebt genomen. Ik kon op deze manier echt genieten en zo geruisloos werd alles tussendoor klaar gemaakt en op tafel gezet echt heel professioneel.

Navigation

Home

Latest Posts

Een Kleine Stretchtent Met Vlondervloer Huren?

Published Dec 17, 22
13 min read